povprasevanje 100

Najboljša razširitev za donacijo preko Joomle

osdonateRazširitev OSDonate Joomla spada med ene izmed boljših rešitev za donacijo. Z mjeno pomočjo na svoji spletni strani prikažeze gumb za donacijo preko sistema PayPal. Preizkusite OSDonate in videli boste, kako enostavno je zbirati donacije. Razširitev OSDonate je opremljen s funkcijami, je preprosta za uporabo in lahko celo pritegne več pozornosti, če nastavite, da lebdi v fiksnem položaju.! To je odlična izbira za vse, ki želijo želijo prikazati prej omenjeni gumb. Z nakupom PRO različice OSDonate, pridobite še dodatne funkcije in naprednejšo tehnično podporo.

Glavne značilnosti OSDonate-a

Joomla donacijski obrazec, ki je privlačnega izgleda Omogočen je prikaz obrazca za donacijo z eno od več temami in z barvami, ki ustrezajo vašemu spletnemu mestu. Pro različica ima vgrajene še dodatne teme. Preprosto ustvarite obrazec za donacijo Joomla OSDonate ima prave nastavitve za hitro nastavitev obrazca za donacijo s Paypal podporo. Naj bo vaš obrazec za donacijo na pravem mestu Omogočite lahko lepljive možnosti in tako zagotovite, da je obrazec za donacijo vedno viden. OSDonate deluje na vseh napravah OSDonate je popolnoma odziven in izbirate lahko med več temami, da bo vaš donacijski obrazec odlično izgledal na vseh napravah. Več si lahko preberete na uradni spletni strani, konkreten primer uporabe pa vam je na voljo tudi TUKAJ.

Za več informacij in naročila   Kliknite TUKAJ!

responsive-design 200

Odzivni dizajn

Ne glede na velikost obiskovalčevega zaslona, se mu spletna stran samodejno prilagodi, tako da se prikaže v pravilni obliki.

joomla logo 200

Joomla! je zakon

Z njo smo zadovoljni mi in boste tudi vi, saj vam omogoča samostojno dodajanje slik, člankov, njihovo oblikovanje in še mnogo več.

php sql 200

PHP in MySQL

Brez tega pa pri sodobnih spletnih straneh žal ne gre. Vsako aplikacijo programersko prilagodimo vašim željam in potrebam.